Времеизмерване на Персенк Ултра

За втора поредна година екипа на Tracksport ще вземе участие във времеизмерването и gps проследяването на едноетапния планински маратон Persenk Ultra 160 kmWild Boar Ultra 110 km и  Orehovo Ultra 50 km.

Състезанието се провежда веднъж годишно в Асеновград и следва маршрут, преминаващ изцяло по планински пътеки и пътища на Родопите. Характерно е с изключителната си красота в ниските и гористи Родопи, както и с високата си техническа трудност. Стартът и финалът са в Асеновград с главен междинен пункт село Орехово. Състезанието се провежда в края на месец август, като през 2017 г. се провежда от 18 до 20 август. Състезанието е категоризирано от ITRA и дава 6 точки на състезателите, които успешно го завършват. В рамките на трите дни се провеждат общо три състезания от различна дължина, но на едно и също трасе. През 2016 г. участват около 300 състезатели от няколко държави.

Също така може да проследите състезанието чрез предаване на живо от старт/финал посредством страницата „На живо“ в нашия сайт.

Сайта на организатора може да посетите на този адрес.

Линковете за GPS проследяване са:

Резултати на живо може да следите от тук