Търново Ултра е едно от най-големите събития за планински бягания в България, което събира над хиляда професионални и любителски бегачи и колоездачи от цялата страна и чужбина. Събитието се провежда в красивите планински места около град Велико Търново и включва различни дистанции за различни нива на умения.

Ние, като фирма, сме горди да обявим, че за поредна година ще вземем участие във времеизмерването и видео стрийма на Търново Ултра 2023. Нашата роля ще бъде да осигурим надеждно времеизмерване и качествен видео стрийминг на събитието, за да може всеки участник да има възможност да проследи своята производителност и да се наслади на красивите пейзажи по време на бягането.

Като фирма, ние сме ангажирани да осигурим най-добрите технологии и екипи, за да гарантираме безпроблемното функциониране на времеизмерването и видео стрийма. Това включва използване на висококачествена RFID и видео технология, която може да осигури точни данни за времето на участниците и качествен стрийминг на събитието за гледане в реално време.

Резултати от събитието може да проследите от нашата платформа за онлайн резултати в реално време на адрес http://tracksport.live