PayPal Express (PayPal Express Checkout) е off-site метод на плащане и е наличен за организатори от много държави, сред които и България. За да използвате  услугите трябва да разполагате с PayPal Premier или PayPal Business акаунт.

Намерете вашите идентификационни данни за PayPal Express

Вашите идентификационни данни за PayPal Express могат да бъдат намерени във вашия акаунт на PayPal.comPayPal Premier или PayPal Business акаунтът Ви вече трябва да е одобрен за да приемате разплащания.


Стъпките за намиране на вашите идентификационни данни за PayPal Express са както следва:

  1. Влезте във вашия PayPal.com акаунт от тук.
  2. Потърсете иконата на зъбно колело в горната дясна част на екрана и кликнете върху нея.


  3.  Изберете Account Settings


  4. От лявата част на екрана намерете Account Settings. След това по-надолу ще намерите секцията Products & Services. Изберете опцията Website payments.


  5. Потърсете опциите, изброени вдясно и намерете API access. Натиснете върху линка Update  за да редактирате данните за API достъпа.


  6. Ако сте използвали PayPal Express за други проекти, ще имате съществуващи идентификационни данни за API, които можете да видите, като щракнете върху Show. Вече можете да копирате идентификационните данни на API на страницата за методи на плащане за Tracksport.

 


Ако за първи път използвате PayPal Express, тогава можете да заявите идентификационните данни за API, като продължите със стъпките по-долу.

  1. Намерете и изберете опцията  Request API Signature for API username, password, and signature. След което натиснете върху бутона Agree and Submit.